Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea parașutistului militar la baza de la Boboc i-a șocat pe vecinii acestuia: "Doare cînd vezi așa ceva"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este doliu în localitatea Luduș, județul Mureș, după moartea parașutistului militar, după un exercițiu la Baza Aeriană de la Boboc.

Bărbatul de 38 de ani, s-a prăbușit la baza aeriană Boboc în timp ce executa manevrele de aterizare la antrenamentul cu parașuta.

Cosmin Scorțea era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 2007. Avea la activ 67 de salturi, iar ultimul a avut loc pe aerodromul din Boboc, unde participa la exerciții de parașutare. Bărbatul locuia împreună cu soția lui și fetița lor de șase ani la Luduș. Vestea morții fulgerătoare a militarului a șocat comunitatea în care acesta locuia.

Vecin: "Niște copii extraordinari. Pe undeva doare cînd vezi așa ceva, erau niște copii harnici. Nu demult și-au făcut casă aici și au un singur copil".

Vecină: "Tineri și harnici amândoi, si nevasta sa, se completau unul pe altul. Tot ce și-au făcut au făcut cu mâna lor. Venea la Biserică, cu copii și cu nevasta sa".

Citește și
Cosmin Constantin Scorțea
Un parașutist și-a pierdut viața la baza de la Boboc. Este al doilea accident, în două zile

Vecină: "Auzeam elicopterele că mergeam pe aici și vecinii ziceau că ăștia sunt aviatorii noștri. Era o mândrie pentru noi. Nimănui nu i-a venit să creadă când a auzit vestea".

Cei care îl cunoșteau încercă acum să găsească explicații. Nimeni nu înțelege cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

Vecin: "Noua generație lucrează repede, nu se gândește. Eu cred că nu a fost făcută parașuta aia cum trebuia să lucreze. Cred că nu au lucrat senzorii, altfel nu se întâmpla treaba asta".

Bărbatul va fi condus pe ultimul drum.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult