Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea misterioasă a doi tineri, găsiți în apele râului Lăpuș. „Dacă era înecată era mai umflată, dar nu pare”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte învăluită în mister a doi tineri din Maramureș. O tânără de 26 de ani şi un bărbat, încă neidentificat, au fost găsiţi fără suflare în apele râului Lăpuș, din localitatea Coruia.

Localnicii au găsit trupurile fără viaţă la interval de câteva ore în aceasi zona. Poliţiştii încearcă acum să vadă dacă există vreo legătură între cele două cazuri.

Luni dimineaţă, de la depărtare, un localnic a zărit ceva plutind pe apă. Şi-a dat seama imediat că este vorba despre o persoană şi a alertat poliţiştii.

Tânăra a fost adusă la mal de curenţi, iar poliţiştii au reuşit în scurtă vreme să o identifice. În vârstă de 26 de ani, provenea dintr-un sat din apropiere.

Localnică: ”E din Coltău, dar dacă era înecată era mai umflată, dar nu pare. O fi căzut numai şi a dat cu capul. O maşină ce venea în Coruia şi a văzut-o că era în rău pe bolovani.”

La trei ore distanţă, un alt apel a anunţat încă o tragedie. În aceeaşi zonă, la câteva sute de metri distanţă a fost găsit tot în apele râului trupul unui bărbat. Bărbatul încă nu a fost identificat, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările morţii celor doi.

O primă ipoteză ar fi că au fost la scăldat împreună, iar bărbatul i-ar fi sărit fetei în ajutor atunci când ea ar fi simţit că nu mai poate ajunge la mal.

Urmează ca rezultatele necropsiei şi ancheta propriu-zisă să scoată adevărul la lumină.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult