Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea DJ-iței Lalla ridică mari semne de întrebare. Primii polițiști care au ajuns la ea dau acum explicații

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii au audiat, luni, mai mulți martori după moartea Laurei Roșca, tânăra cunoscută cu numele de scenă DJ Lalla, găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia.

Au ridicat, de asemenea și înregistrările camerelor de supraveghere din zonă, în speranța că vor putea să refacă ultimele ore din viața tinerei.

Anchetatorii au vizionat, secvență cu secvență, ore în șir, însă deocamdată nu au găsit nicio imagine cu tânăra.

Sunt multe semne de întrebare, spun surse din anchetă, mai ales că în telefonul fetei nu a fost găsit niciun mesaj de adio, ceea ce îi duce pe oamenii legii cu gândul și la o posibilă moarte accidentală.

Este posibil să fi intrat în mare și, pentru că în zonă curenții au fost extrem de puternici, nu a mai reușit să iasă, sunt de părere anchetatorii.

Citește și
dj lalla
Mărturiile tatălui DJ-iței Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. „Lucrurile le-a dus el la poliție” | ANIMAȚIE

Între timp, sunt audiate la Poliția Mamaia mai multe persoane din anturajul fetei.

Dosarul este instrumentat de polițiști și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Oamenii legii așteaptă și raportul IML, cel mai important până acum, care va stabili dacă tânăra a consumat sau nu alcool sau substanțe psihoactive. Între timp, polițiștii care au anchetat în prima fază acest dosar dau acum explicații. Căștile, telefonul și încălțămintea fetei care, de altfel, se aflau la nici un kilometru de locul în care a fost găsită, nu au fost descoperite de anchetatorii în timpul cercetării la fața locului.

Toate acestea au fost găsite, sâmbătă, de un turist care alerga pe plajă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult