Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dublă moarte suspectă, în Vaslui. Rudele nu îşi pot explica ce s-a întâmplat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dublă moarte suspectă, în judeţul Vaslui. Doi bărbaţi, tată şi fiu, unul de 35 de ani, celălalt de 83, au fost găsiţi fără viaţă fiecare în locuinţa sa, situate în aceeaşi curte.

Nimeni nu îşi poate explica cum au murit cei doi, iar vecinii nu au auzit niciun strigăt de ajutor. Potrivit anchetatorilor, pe trupurile celor doi nu s-au găsit urme de violenţă. Criminaliştii încearcă să afle ce s-a întâmplat!

Fiica bătrânului de 83 de ani e cea care a făcut teribilă descoperire. Împreună cu soţul ei, femeia a mers de sărbători în vizită la tatăl şi la fratele ei. Le pregătise bucate tradiţionale şi nici prin cap nu îi trecea ca cele două persoane dragi nu mai sunt în viaţă.

În stare de şoc, a găsit puterea să cheme ambulanţa.

Dr. Dan Ungureanu, Ambulanta Vaslui: “Echipajul nu a putut face nimic, s-a declarat decesul. Cele 2 persoane erau în corpuri de clădire diferite, în aceeaşi curte, bătrânul era decedat de câteva ore, dar cel tânăr e posibil de câteva zile. La o primă vedere nu se observa semne de violenţă.”

Vecinii, îngroziţi de cele întâmplate spun că nu îşi imaginează cum au murit amândoi.

Vecină: “L-am văzut tăind la vie, băiatul. De atunci nu l-am văzut, am zis că e plecat la treabă, lucra pe ici pe colo.”

Vecină: “E o tragedie, doi morţi într-o familie.”

Vecin: "El era bătrân. Pensionar, cu plămânii. Băiatul muncea cu ziua, era meseriaş. Am auzit că atunci când a venit fata cu mâncare i-a găsit morţi. Nu ştiu ce să spun. Sunt curios cum naiba s-a întâmplat odată, amândoi.

Nici rudele nu îşi pot explica ce s-a întâmplat în locuinţele celor doi.

Rudă: “Unchiul ieşise din spital, ne aşteptam să decedeze, era grav bolnav. Băiatul mă gândesc să nu se fi luat de bătrân, mai avea damblale când servea un şpriţ şi să nu fi avut vreo pornire răutăcioasă.”

Ştefan Arcaleanu, rudă a celor doi: “Ceva nu e în regulă. Eu bănuiesc că au mâncat sau au băut ceva de au murit amândoi. Bătrânul era bolnav, apa la plămâni. Băiatul era cuminte, respectuos, mai servea un pahar de vin. Moartea e chiar ciudată. Mulţi nu ne explicăm de ce.”

Ancheta poliţiei şi rezultatele necropsiilor vor stabili exact cum s-a petrecut totul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult