Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte suspectă în Dâmboviţa. Un bărbat a fost găsit fără suflare pe câmp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 66 de ani, dispărut de aproape două săptămâni, a fost găsit fără suflare pe un câmp, în Dâmboviţa. Soția lui spune că omul a plecat de acasă pentru a face niște cumpărături, dar nu s-a mai întors.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, de loc din Ilfov, se mutase împreună cu soţia lui în casa părintească din comună Crevedia din judeţul Dâmboviţa. Ultima oară a fost văzut în viaţă pe 21 iunie.

Soţie victimă: "I-am dat o sută de lei, 10 lei, să se ducă să ia o sticlă de ulei şi patru nesuri. În loc să o ia în partea asta, spre Marian a luat-o spre Nineta, o altă fată care vinde acolo. Şi plecat a fost."

Zi de zi, rudele omului au periat întreaga localitate şi au sperat până în ultimul moment că îl vor găsi în viaţă. Din păcate, însă au descoperit cadavrul, pe câmp, undeva la aproape 4 kilometri de locuinţă.

Vecina victimei: "A apucat pe câmp, nu s-a mai întors, bicicleta a lăsat-o într-o parte. L-au căutat copiii, a doua zi, a treia zi, au venit 5 persoane, 11, dar niciun semn, nu l-au găsit."

Citește și
Barbat declarat mort
Bărbatul din Bacău declarat mort de judecători, ”readus la viață” de o altă instanță

Rudele sunt convinse că omul mai avea o şansă de supravieţuire dacă era găsit la scurt timp după dispariţie.

Cumnatul victimei: "Nemâncat, a venit ploaia, s-a rătăcit, cred că la 3, 4 kilometri. L-a prins ploaia şi acolo a rămas."

Vecinul victimei: "N-a mai nimerit casa, s-a rătăcit. Au fost ploi.” Reporter: “N-a avut cine să îl ajute?” Vecinul victimei: “Păi, cine? Ca şi ea (n.r. soţia victimei) e neputincioasă."

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul autopsiei pentru a afla din ce cauză a murit bărbatul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult