Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Misterul relației dintre tânăra incendiată și agresorul ei. Când a început să primească amenințări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânăra de 17 ani, din Mehedinţi, incendiată de un individ care în trecut a curmat 5 vieţi este în stare gravă, cu şanse reduse de supraviețuire.

Este declaraţia îngrijorătoare a medicilor de la ''Spitalul Grigore Alexandrescu'', din Capitală, unde a fost transferată cu un elicopter. Cei care i-a făcut atât de mult rău este încătuşat şi umează să fie audiat.

Oamenii din Dârvari, județul Mehedinți, povestesc că individul obişnuia să se laude cu faptele oribile pe care le-a comis. În cazierul său sunt trecute nu mai puţin de 4 crime. În realitate a luat 5 vieţi, pentru că a omorât inclusiv o gravidă cu un prunc în pântec.

Vecinii susţin că fata de 17 ani îl vizita des, inclusiv după ce tatăl ei a plecat la muncă în străinătate. Nimeni nu ştie dacă cei doi aveau sau nu o relaţie, dar este cert că bărbatul de 45 de ani a trecut la ameninţări serioase, când ar fi aflat că un băiat ar curta-o pe cea care i-a devenit victimă.

Citește și
Criminal
Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Înainte cu două zile de a-i face rău tinerei, Ioan Cristian Turnagiu a postat pe o reţea de socializare un mesaj care i-a dus pe mulţi în eroare.

"Bunul Dumnezeu să ne dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Adio!"

După faptele pe care le-a comis, va fi judecat. Deocamdată, poliţiştii l-au plasat în arest preventiv pentru 30 de zile şi îl acuză de tentativă de omor calificat.

Încadrarea juridică se poate schimba însă în omor calificat, dacă victima sa nu va supravieţui. Fata are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului şi respira doar cu ajutorul aparatelor.

Cu 4 atrocităţi la activ, suspectul se bucura de anul trecut de libertate după ce a beneficat de recursul compensatoriu. Tot atunci, peste 20 de mii de puşcăriaşi, unii deosebit de periculoşi, au ieşit pe străzi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult