Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Misterul legitimației MAI pe numele lui Cătălin Cherecheș, găsită asupra lui de polițiștii germani. Precizări oficiale

Cătălin Cherecheș avea asupra lui mai multe documente de identitate și legitimații, atunci când a fost prins în Germania. Toate erau emise pe numele său, de diferite instituții din România și străinătate.

Unul din documentele găsite asupra lui Cătălin Cherecheș de către polițiștii germani este o legitimație emisă de Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, filiala Maramureș.

După ce informația a devenit publică, asociația a precizat în ce condiții i s-a acordat acest act primarului din Baia Mare, condamnat pentru infracțiuni de corupție la cinci ani de închisoare.

Mai exact, Cătălin Cherecheș a fost membru onorific al asociație, cu statut de personal civil, ca urmare a acordării unui imobil pentru desfășurarea activității instituției, se precizează într-un comunicat.

Citește și
chereches
Ce au găsit polițiștii asupra lui Cherecheș când l-au prins. A opus rezistență și a fost rănit. FOTO

„Legat de legitimația acordată fostului primar CHERECHEȘ CĂTĂLIN, Asociatia din Maramures informează că, în conformitate cu statutul ANCMRR și al Filialei, PINTEA VITEAZU Maramureș se pot face membrii onorifici, care nu plătesc cotizație, persoanele din administrația publică locală și județeană care și-au adus un aport în sprijinirea asociației cu diferite probleme.

El este membru onorific în urma acordării spațiului actual de pe B-dul. Republicii nr. 62 unde Asociația își desfășoară activitatea și în prezent. A fost obținut prin HCL.

Pe legitimație este trecut,,Pc."-personal civil” au precizat reprezentanții ANCMRR.

Legitimația nu a fost vizată pe anul 2023 de asociație, „din cauza problemelor pe care le-a avut din punct de vedere juridic”, arată sursa citată.

„Având în vedere sentința definitivă, mâine fiind program la asociație, Biroul Executiv va lua act și se v-a proceda la excluderea lui Cherecheș Cătălin ca membru onorific al filialei” se mai arată în comunicat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult