Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mister în Olt: un cioban dispărut și 70 de oi moarte într-un pârâu. Unde era bărbatul în timp ce poliția îl căuta

Un cioban care s-ar fi putut îneca în pârâul Bârlui din comuna Morunglav a fost căutat de pompieri timp de două zile, după ce câteva zeci de oi au fost găsite miercuri îngheţate în apă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, căutările s-au desfăşurat cu dificultate din cauza că apa era îngheţată şi zona greu accesibilă. La căutări au participat şi scafandri de la ISU Olt. Pompierii au scos din apă cadavrele a 70 de oi, iar ciobanul care le avea în grijă nu a putut fi găsit.

Bărbatul a fost căutat cu ajutorul pompierilor şi scafandrilor pe malurile şi în apa pârâului.

În cele două zile, bărbatul ar fi fost plecat în judeţul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă, au anunțat oamenii legii în cursul zilei de vineri. După ce a fost găsit, acesta a fost audiat de polițiști.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat bărbatul, în vârstă de 50 de ani, plecat voluntar de la domiciliu. Reamintim că poliţiştii au fost sesizaţi în data de 20 ianuarie a.c., cu privire la faptul bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu poate fi găsit. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, judeţul Olt. În perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în judeţul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă”, se arată în comunicatul IPJ Olt, citat de Agerpres.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult