Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câștigătoarea unui concurs de Miss din Brazilia, atacată pe podium „Posteriorul meu e singurul natural”

Ultima ediţie a concursului Miss Bumbum din Brazilia s-a încheiat cu un conflict pe scenă, o concurentă intrând pe scenă şi smulgându-i panglica de locul întâi câştigătoarei, relatează Daily Mail.

Ellen Santana tocmai câştigase titlul de "cel mai frumos posterior din Brazilia", când Aline Uva, o concurentă ce nu a obţinut nicio poziţie pe podium, i-a smuls panglica din mâini.

Ulterior, concurenta şi-a susţinut gestul agumentând că posteriorul ei este singurul din concurs care nu a suferit îmbunătăţiri pe cale chirurgicală.

"I-am smuls panglica câştigătoarei pentru că sunt singura femeie care chiar merită titlul. Eu reprezint posteriorul brazilian natural şi nimeni nu poate lua asta de la mine. Cele trei femei care au obținut majoritatea voturilor sunt false, posterioarele lor sunt din silicon pur, este nedrept", declarat Aline Uva după episod, citată de Daily Mail.

Citește și
miss paraguay
O tânără a leșinat când a auzit că a câștigat un concurs de Miss în Paraguay

"Am respectat toate regulile şi posteriorul meu este singurul 100% natural", a mai zis ea.

De cealaltă parte, câştigătoarea competiţiei a precizat că: "Am muncit cel mai mult şi merit acest titlu pentru că posteriorul meu este, de departe, cel mai ferm. Pentru a fi câştigătoare trebuie să ştii şi cum să pierzi, şi dacă eu aş fi pierdut, aş fi făcut-o cu demnintate, spre deosebire de ea".

Foto: Ellen Santana, câştigătoarea competiţiei

"Acum îmi doresc să fiu o inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Pentru a le arăta că pot realiza orice au visat, indiferent ce adversari întâlnesc", a adăugat câştigătoarea competiţiei.

Foto: Ocupantele primelor trei locuri

Aceasta a fost ultima ediţie a concursului Miss Bumbum din Brazilia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult