Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mirele scăpat din brațe de prieteni la nunta sa îi dă în judecată pe cei patru amici. Bărbatul a rămas cu sechele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul din Bihor care anul trecut, la nuntă, într-un moment de euforie, a fost scăpat din brațe de invitați, i-a dat în judecată pe cei patru amici pe care îi consideră vinovați de tot ce i s-a întâmplat.

Mirele fusese luat și aruncat în sus, dar nu a mai fost prins și s-a lovit la cap. Potrivit actelor medicale, bărbatul a rămas cu sechele după incident.

Bărbatul s-a lovit puternic de beton, atunci când a fost scăpat. Nu s-a mai putut ridica și ambulanța a fost chemată de urgență în locul unde se ținea petrecerea.

Medicii au ajuns la concluzia că i-au fost serios afectate două vertebre. Mirele a urmat luni întregi de recuperare în Germania, unde lucrează de mai mulți ani.

Totuși, nu s-a refăcut în totalitate și nu mai poate munci la capacitate maximă. Acum bărbatul i-a chemat în judecată pe cei patru tineri. Le cere 20 de mii de euro despăgubiri, care să acopere cheltuielile medicale din această perioadă, dar și daunele morale suferite de familie. Primul termen din proces a fost fixat pentru luna viitoare.

Citește și
Liviu Filimon mire scapat
Un mire din Băile Felix a ajuns la spital cu fractură la coloană, după ce prietenii l-au aruncat în aer și l-au scăpat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult