Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mirel Palada, condamnat la nouă luni de închisoare pentru agresarea senatorului USR Mihai Goțiu

Sociologul Mirel Palada a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, pentru că l-a lovit într-un platou de televiziune pe senatorul USR Mihai Goțiu.

Agresiunea a avut loc cum trei ani în direct, într-o emisiunea televizată. Judecătoria Sectorului 1 a decis că Goțiu trebuie să primească și 5.000 de euro daune morale, la care se adaugă obligația lui Palada de a-i plăti cheltuielile judiciare, în valoare de 2.400 de lei. Decizia de vineri a JS1 nu este însă defintivă, informează news.ro.

Procurorii au trimis în instanţă în luna mai a acestui an dosarul în care Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în Cabinetul Ponta, a fost acuzat de lovire de către senatorul USR Mihai Goţiu.

În septembrie 2017, Mihai Goţiu şi Mirel Palada au avut schimburi dure de replici într-o emisiune la B1 TV, care au culminat cu agresarea fizică a senatorului USR de către fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. În urma incidentului, Goţiu a depus o plângere penală împotriva lui Palada.

Pe 5 octombrie 2017, Goţiu a anunţat că şi-a ridicat certificatul medico-legal şi că nu renunţă la plângerea penală făcută împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. El a spus că va ajunge curând la Parchet, urmând ca procurorii să înceapă urmărirea penală.

Citește și
mihai gotiu
Goţiu, acuzat de Palada că "i-a prejudiciat dreptul la imagine" înainte de bătaia de la tv

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult