Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Minore abuzate sexual într-un parc din Vaslui. Fetele locuiau cu un asistent social

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Bârlad îl caută pe un individ de 22 de ani, acuzat că a agresat sexual două fete de 12 și 13 ani.

Sub pretextul că reprezintă o asociație umanitară, suspectul intra în apartamentul în care minorele locuiau cu un asistent social și a reușit chiar să le scoată din casă pentru a profita de ele. Grozăvia a fost descoperită de psihologul care le consilia periodic pe fete.

Cele două fete se află în sistemul de protecţie socială de câteva luni. Ele i-au povestit psihologului că un individ, care pretindea că reprezintă un ONG, le ducea dulciuri în apartamentul în care locuiau împreună cu alte două minore şi cu un angajat al Centrului pentru Copilul Exploatat şi Abuzat Bârlad. Bărbatul ar fi reuşit chiar să obţină învoire şi să le ducă în parc, unde, spun copilele, ar fi întreţinut relaţii intime.

Localnică: "Ruşine să le fie pentru gestul lor! Probabil oamenii ăştia sunt lipsiţi de Dumnezeu. E normal să facă aşa ceva?! Iei banii şi nu supraveghezi copiii?"

Localnică: "Lucrătorii poartă vina că nu sunt atenţi, iar ăştia care se ocupă de aşa ceva ar trebui închişi pe viaţă. Nu au scrupule. Ca să prostească nişte copii fără discernământ, care nu fac diferenţa între bine şi rău."

Citește și
Chinuri greu de descris pentru o femeie cu handicap. Primele măsuri, după abuzul sexual
Chinuri greu de descris pentru o femeie cu handicap. Primele măsuri, după abuzul sexual

Cei de la Protecţia Copilului Vaslui au început o anchetă şi au anunţat poliţia.

Ionel Armeanu Ștefănică, directorul DGASPC Vaslui: "Cu cei ce se fac vinovaţi, în funcţie de vina pe care o au, vom lua toate măsurile care sunt atât prin ordine internă, cât şi prin Codul Muncii."

Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui: "A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de act sexual cu un minor, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs fapta sesizată."

Poliţiştii sunt pe urmele suspectului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult