Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ministrul Vela a anunțat că suspendă trenurile spre Italia. Acum câţi a circulat ultimul

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat în cursul zilei de luni că se va suspenda un tren care nu mai circulă de mai bine de 10 ani, în contextul amenințării epidemiei cu coronavirus.

Vela a anunțat suspendarea transportului rutier și feroviar din și spre Italia, scrie clubferoviar.ro.

„Se aprobă suspendarea transportului rutier de persoane prin servicii regulate, regulate speicale și ocazionale în trafic internațional pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport spre Italia și din Italia, începând cu data de 10 martie, ora 12.00, până în data de 31 martie, ora 12.00, ora României”, a mai adăugat ministrul.

Tot Vela a mai spus că operatorii de transport rutier care efectuează curse care tranzitează Italia au obligația de a le comunica cetățenilor români care se vor îmbarca din Italia către România, că vor intra în carantină când ajung în țară și vor semna o declarație pe propria răspundere.

Pe de altă parte, trenul București Nord- Venezia Santa Lucia a fost anulat acum 10 ani din cauza timpului mare de parcurs. În prezent, oricine dorește să vină din Italia, schimbă la Viena.

Citește și
Franck Riester
Ministrul francez al Culturii, infectat cu noul coronavirus. De unde ar fi luat boala

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult