Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ia în calcul să-l demită pe comisarul Christian Ciocan

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode ia în calcul să-l demită pe comisarul Christian Ciocan, actualmente director la unitatea de politici publice din MAI.

Ministrul a cerut un raport după ce sindicatul polițiștilor Europol l-a acuzat pe Ciocan că a încălcat de șapte ori Codul Rutier și a încercat apoi să-și intimideze colegii, ca să scape de amenda.

Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne: "Aștept să văd exact ce s-a întâmplat acolo și nu exclud nici o măsură. De altfel, el este împuternicit pe funcția respectivă și nu ar fi o problemă să îi înceteze împuternicirea, dacă aceste chestiuni se confirmă. Indiferent că ești director în MAI sau ești agent de poliție, astfel de atitudini nu sunt normale, pentru că nu ești polițist doar în cele opt sau 10 ore cât te afli la muncă, ești polițist 24 din 24 și atitudinea ta trebuie să fie una care să impună respect."

Potrivit Sindicatului Europol, comisarul Christian Ciocan a condus o mașină fără ITP și asigurare pe o stradă cu acces interzis, a refuzat să se legitimeze și nu a respectat apoi indicațiile polițiștilor. Comisarul acuzat nu a dorit să comenteze situația.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult