Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Militarul lovit de tren a scăpat cu viață, ca prin minune. Se înțepenise cu mașina pe calea ferată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un militar de la o unitate din Constanța a scăpat ca prin minune, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un tren marfar. Bărbatul nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să treacă peste calea ferată.

Locomotiva a împins mașina militarului mai bine de 50 de metri pe un pod feroviar, la Ovidiu, iar autoturismul a fost complet distrus. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Din mașina pe care militarul o conducea nu a mai rămas decât un morman de fiare. Valentin Nicolae a rămas captiv în caroseria distrusă. Nimeni nu și-a imaginat că bărbatul poate fi în viață. Mecanicul de locomotivă a fost cel care a sunat la 112.

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: „Accesul la persoana descarcerată a fost posibil doar cu ajutorul autoscării"

Mașina era strivită între locomotivă și balustrada podului. Aşa că salvatorii au tăiat autoturismul bucată cu bucată, ca să ajungă la şofer. Între timp, medicii s-au asigurat că bărbatul este în viață.

Citește și
metrou
Incident la metrou. Tren defect în staţia Tineretului. Circulație cu probleme între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii

Între timp, mecanicul locomotivei le-a spus anchetatorilor că a frânat cât a putut, înaintea impactului, apoi mașina a fost împinsă pe podul feroviar aproape 50 de metri.

Potrivit anchetatorilor, militarul venise de pe un drum agricol, dar când a vrut să treacă peste liniile de cale ferată, nu și-a dat seama că terenul este denivelat.

Reprezentant CFR: ,,A rămas baia, a rămas bara din față direcție și nu a mai putut să mai plece. De aici a venit trenul și l-a pocnit. Camioanele mari pot trece, dar cu indulgență, dacă nu este pasaj făcut, nu se poate trece, ăsta este un drum agricol”.

Militarul este internat în spitalul județean din Constanța. Medicii spun că avut mare noroc să scape cu viață, iar acum este în afara oricărui pericol.   

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult