Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de bucureșteni se bucură de spectacole de dans pe Calea Victoriei. Peste 30.000 de oameni, așteptați pe „ringul” de dans

Your browser doesn't support HTML5 video.

Calea Victoriei s-a transformat, sâmbătă seară, într-un imens ring de dans.  

Peste două mii de dansatori îi așteaptă pe oamenii care ies la plimbare în centrul Bucurestiului să danseze împreună pe ritmuri de dans contemporan, tango, salsa și chiar dansuri populare.

Spectacolul a început pe calea Victoriei la ora 19:00. Sunt peste 35 de școli și studiouri de dans, și peste două mii de dansatori, care au pregătit momente speciale în pereche sau alături de trecători.

Oricine este liber să se alăture petrecerii și să danseze în stradă, alături de profesioniști și amatori

Sunt în total șase puncte de pe calea Victoriei, unde găsiți dansatorii, printre care și Cercul Militar, Muzeul Enescu sau Monumentul Revoluției, iar în fiecare loc sunt stiluri diferite de dans, de la dans contemporan, la tango, salsa, bachata, dansuri populare românești, dansuri irlandeze sau dansuri indiene.

Citește și
avarie
O avarie la rețeaua de apă a inundat Calea Victoriei și a blocat complet circulația în centrul Bucureștiului

La ora 22:00, petrecerea se mută în foaierul Sălii Polivalente, acolo unde, însă, trebuie să aveți bilet. Până atunci, petrecerea continuă în stradă, unde sunt așteptați 30.000 de oameni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult