Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mihail Șaran, patronul care a dat țepe uriașă cu mobilă, a fost prins din nou. Evadase de la tribunalul din Moldova

Mihail Şaran, patronul de la „Bismobil Kitchen”, a fost prins vineri dimineață, în Republica Moldova. Individul a înșelat sute de persoane din România și Moldova, luându-le banii pe mobila pe care nu a mai livrat-o.

Șaran a păcălit peste 100 de români cu peste 800.000 de euro.

Mihail Șaran fugise în urmă cu o săptămână chiar de la tribunal, unde se discuta arestarea sa. Reuşise să fugă chiar de la tribunal, pe 7 aprilie, după ce îşi dăduse jos brăţara electronică de monitorizare, cu puţin timp înainte ca instanţa din Chişinău să decidă arestarea sa, a anunţat Poliţia din Republica Moldova. Până atunci, el fusese în arest la domiciliu.

După ce a fost reținut, vineri, Șaran a fost dus în arest preventiv. Întrebat cum a reuşit să-şi scoată brăţara, când a evadat la 7 aprilie, patronul firmei de mobilă a răspuns: „Simplu”.

În tot acest timp, Şaran a fost ajutat de un prieten să se ascundă, scrie NewsMaker, preluat de news.ro.

Citește și
femei insarcinate
Un patron italian și-a lăsat trei angajate însărcinate în decurs de 10 luni. ”Fiți atente, nu vă lăsați înșelate!”

Poliţiştii au declarat că Şaran şi-a scos brăţara GPS şi a fugit de la tribunal într-o direcţie necunoscută, folosind maşina avocatului său. Ulterior, Poliţia Republicii Moldova a publicat imagini video cu fondatorul Bismobil Kitchen Mihail Şaran în timp ce acesta îşi scoate brăţara de pe picior şi fuge.

Cum și-a justificat evadarea

Suspectul a fost dat în urmărire generală.

La 12 aprilie, pe contul de Instagram al lui Mihail Şaran a apărut un mesaj transmis în numele acestuia. În mesajul care a fost şters la scurt timp după publicare, se arăta că omul de afaceri ar fi decis să evadeze, deoarece şi-ar fi „pierdut încrederea în justiţie. A înţeles că nu va fi auzit şi că va fi închis”, menţiona mesajul.

Fondatorul Bismobil Kitchen fusese reţinut la 19 ianuarie pe Aeroportul Chişinău, în timp ce încerca să părăsească ţara, după ce păgubise sute de clienţi din Republica Moldova şi România. Cazuri ale românilor țepuiți de Mihail Șaran au fost prezentate pe larg în presă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult