Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Microbuz oprit la frontieră. "Comoara" pe care au găsit-o poliţiştii înăuntru

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 32.800 pachete cu țigări, în valoare de 384.000 de lei - peste 82.000 euro.

COMUNICATUL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ:

În data de 9 mai a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmației au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 4.30, lucrătorii noștri au observat pe o stradă de pe raza localității Sighetu Marmației, în apropierea frontierei de stat, un microbuz ce staționa și nu își justifica prezența în zonă la acea oră.

Echipajul poliției de frontieră s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că microbuzul avea motorul pornit, iar lângă acesta, precum și în interior, se aflau mai multe colete cu țigări.

Citește și
Italian prins pe Otopeni cu o pungă de cocaină
Italian prins pe Otopeni cu o pungă de cocaină. Explicaţia lui: "A costat 2000 de euro"

S-a procedat la informarea autorităților de frontieră ale statului vecin despre eveniment, iar la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție însoțită de un echipaj canin care a luat măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

Microbuzul a fost dus la sediul poliției de frontieră, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 32.800 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 384.000 de lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și documentarea întregii activități infracționale.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult