Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mia Khalifa se plânge că nu-și găsește partener, deși are peste 60 de milioane de fani. „Am fost monogamă convinsă”

Mia Khalifa se plânge că îi e tot mai greu să iasă la întâlniri și nu și-a găsit încă persoana potrivită, în ciuda faptului că este cunoscută pe tot globul și are peste 60 de milioane de fani numai pe Instagram.

Ex-starul pentru adulți Mia Khalifa mărturisește că a ieșit dintr-o relație „de lungă durată" în urmă cu câteva luni și vede întâlnirile ca fiind „foarte dificile", pentru că de ani de zile nu a mai avut parte de una reușită.

Fosta vedetă pentru adulți a apărut în emisiunea „Diary of a CEO”, unde a dezvăluit cum au afectat-o cele trei luni pe care le-a petrecut în industria sexului, transmite publicația Daily Star.

„Am fost monogamă convinsă pentru o vreme, am ieșit dintr-o relație de lungă durată acum câteva luni" a spus ea.

În ciuda faptului că are peste 60 de milioane de urmăritori pe Instagram, ea spune că "este dificil" să-și găsească un bărbat.

Citește și
Mia Khalifa a ajuns la Universitatea Oxford. Discursul fostei vedete pentru adulți a stârnit valuri de critici
Mia Khalifa a ajuns la Universitatea Oxford. Discursul fostei vedete pentru adulți a stârnit valuri de critici

„Este dificil, dar nici nu am încercat", a adăugat ea. „Sunt... nu știu la ce mă aștept, nu am mai intrat în zona de dating de cam șase ani".

Mia Khalifa a mărturisit în emisiune că a avut o stimă de sine foarte scăzută când era mai tânără, ceea ce a făcut ca primul ei soț să o „îngrijească" și să o convingă să facă lucruri pe care, altfel, nu le-ar fi făcut.

„Relația a început când aveam 16 ani și a durat până când am împlinit 20 de ani. Între noi era o diferență de vârstă de aproximativ 10 ani. Mă simt chiar ciudat să o numesc relație, pentru că nu era chiar o relație - era mai degrabă ceva de genul, cineva care a luat o jucărie cu care să se joace" a mai spus fosta starletă xxx.

Probleme de sănătate mintală

Fostul ei soț a văzut-o ca pe "o persoană ușor de manipulat... dar în același timp dornică să-i facă pe plac".

Dar fostul ei soț avea și el problemele lui, având „probleme de sănătate mintală pe care nu știu dacă le-a abordat vreodată".

Iar căsătoria cu el a fost o decizie luată în pripă. „Îți pui această întrebare despre ce se va întâmpla peste 10 ani - nu aș fi știut ce urma să se întâmple într-o săptămână!", a mai spus ea.

„Am fost convinsă să fug în Las Vegas la patru zile după ce am împlinit 18 ani, așa că dacă m-ai fi întrebat unde mă văd peste cinci ani... m-aș fi uitat la tine cu ochi de căprioară și ți-aș fi spus "nu știu"... i-a mai spus Mia Khalifa realizatorului emisiunii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult