Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Metoda prin care un bătrân a fost lăsat fără niciun ban in portofel: „Să îi dai tu, cu mâna ta?”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bătrân de 74 de ani, din Dâmboviţa, a fost păcălit de un necunoscut care l-a lăsat fară nici un ban în portofel.

Individul i-a spus pensionarului să-i împrumute câteva minute niște bani, până când va ajunge la un bancomat ca să-și plătească, chipurile, cumpărăturile din piață. Bietul om a picat în plasă.

Pensionarul care locuieşte într-o comună la aproape 20 de kilometri de Găeşti, venise în oraş ca să-şi plătească o cotizaţie CAR şi să-şi facă piaţa. Mai avea 90 de lei în portofel când a fost abordat de individ.

Necunoscutul a pretins că a rămas fără bani cash şi l-a rugat să-l împrumute pentru câteva minute, până când ajunge la un bancomat.

Gheorghe Ioniță, pensionar păgubit: "Nu am găsit bre, dă-mi-i pe aia şi rămân şi schimb în piaţă şi îţi aduc. Nu a mai venit, domne!” Reporter: “De ce vă temeţi, dacă aveaţi mai mulţi bani?” Gherghe Ioniță: “Pe toţi îi luă! Sau cine ştie ce îmi făcea. A venit un cetăţean, nene, ţi-a luat banii!"

Citește și
barbat inselat
Reacția unui bărbat când își găsește soția sărutându-se cu un tânăr în afara unui club. VIDEO

Suspectul nu s-a oprit aici. A văzut o maşină deschisă şi i-a spus bătrânului că este a lui şi l-a pofitit să intre în ea şi să îl aştepte până când se întoarce cu banii datoraţi. Au trecut zeci de minute şi nu a mai venit. Când adevăratul proprietar al maşinii şi-a făcut apariţia pensionarul a înţeles că a fost păcălit.

Maria Ioniță, soția pensionarului păgubit: "E milos! Să ştiţi că îşi dă şi sufletul şi-l dă. A făcut greşeala că a dat banii! I-am spus şi la telefon, să îi dai tu cu mâna ta?! E om bătrân de aici înainte, să nu mai facă, o mai auzi şi alţii..."

Bietul pensionar s-a bucurat că i-au mai rămas 6 lei, bani pentru drum, să ajungă acasă.

Necunoscutul i-a spus bătrânului că va merge să caute un bancomat şi se va întoarce să îi restituie banii. Nu a făcut însă asta. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, omul a sunat la 112 şi a anunţat poliţiştii. Dacă va fi prins şi găsit vinovat, bărbatul risca să ajungă după gratii, pentru abuz de încredere.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult