Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Metoda prin care fiul lui Leo de la Strehaia fura aparate de aer condiționat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fiul controversatului om de afaceri Leo de la Strehaia a ajuns pe mâna anchetatorilor după ce ar fi convins o firmă să îi livreze peste o sută de aparate de aer condiționat.

Tânărul de 25 de ani și un alt bărbat în vârstă de 40 de ani sunt bănuiți că s-ar fi dat drept reprezentanți a două societăți comerciale. Astfel au încheiat contracte în valoare de trei sute de mii de lei.

Zeci de aparate au fost livrate și, spun păgubiții, au apărut deja pe piața neagră, în condițiile în care ei sunt singurii importatori din țară.

Suspecții au fost prinși de polițiști în flagrant chiar când ridicau o parte din marfă.

Anchetatorii spun că suspecţii şi-ar fi atribuit în fals calitatea de reprezentanţi a două societăţi comerciale şi i-ar fi convins pe păgubiţi să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat.

Citește și
masina in australia
4 copii au furat o maşină şi au mers cu ea 1.000 de kilometri. Biletul lăsat în urmă

De la acest depozit din Sectorul 1 al Capitalei au fost livrate zeci de aparate de aer condiţionat în valoare totală de 300 de mii de lei. Au ajuns apoi într-o localitate de pe raza judeţului Ilfov, de unde urmau să fie vândute pe piaţa neagră, susţin surse din anchetă.

Păgubiţii susţin că firma lor este unic importator în România al modelului comandat de indivizi. Şi-ar fi dat seama de înşelăciune după ce astfel de aparate de aer condiţionat ar fi fost scoase la vânzare pe piaţa neagră. Totul la scurt timp după ce au livrat o parte din comandă. Imediat au anunţat poliţiştii.

În timp ce alte zeci de aparate urmau să fie livrate, anchetatorii au intervenit şi au prins în flagrant şase persoane.

Ionuţ Bogdan Dana, şeful poliţiei Sectorului 1: "Cu ocazia realizării flagrantului au fost depistate aceste persoane având asupra lor 17 asemenea aparate de aer condiţionat, urmând să mai ridice alte câteva zeci chiar în momentul realizării flagrantului."

Unul dintre suspecţi, un tânăr de 25 de ani, este fiul controversatului om de afaceri Leo de la Strehaia, susţin surse judiciare. El şi celălalt individ vizat de acuzaţii de înşelăciune şi-au petrecut noapte în spatele gratiilor şi astăzi urmează să ajungă în fatza magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult