Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Metoda inedită prin care doi hoți au acționat într-un coafor din Zalău

Metodele folosite de hoți au devenit din ce în ce mai diverse, astfel că doi bărbați din Zalău sunt căutați de poliție, după ce au sustras din geanta unei femei suma de 500 de lei într-un mod absolut neașteptat.

Spargerea a fost dată miercuri într-un coafor din Zalău. Doi bărbați, de aproximativ 30 de ani, au intrat în coafor, unul a stat de vorbă cu coafeza sub pretextul că dorește să-și programeze soția, iar celălalt s-a așezat pe o canapea, unde se aflau hainele și gențile clientelor.

Profitând de faptul că la salon se afla multă lume, a sustras dintr-o geantă portofelul în care se aflau aproximativ 500 de lei și documentele de identitate.

“La ora 18.13, partea vătămată a sesizat lipsa banilor și a anunțat Poliția prin apelul de urgență 112, după care s-a deplasat la sediul Poliției municipale și a depus plângere. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt și continuă cercetările pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, a precizat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Judeţean Sălaj, potrivit salajeanul.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult