Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul trupei Arcade Fire pentru protestatarii din Piața Victoriei: ”Sunteți o inspirație”. VIDEO

Trupa Arcade Fire, care a concertat miercuri seară în București, le-a transmis un mesaj protestatarilor din Piața Victoriei. Liderul formației a declarat, în pauza dintre melodii, că manifestanții sunt „o inspirație pentru restul lumii”.

Canadienii au concertat, în premieră la București, într-un context în care mii de protestatari scandau în fața Guvernului. Evenimentul nu a trecut neobservat de solistul Win Butler, care a atras atenția că și Statele Unite se confruntă cu asemenea probleme.

“Sunteti o inspiratie pentru restul lumii. E multa treaba de facut si sa speram ca impreuna putem scapa odata de acesti criminali (...). Si noi avem probleme in SUA”, au declarat componenţii trupei, în timpul concertului de la Romexpo.

Arcade Fire şi-a început activitatea în anul 2001, la iniţiativa lui Win Butler şi Josh Deu, iar în 2004 a devenit cunoscută la nivel internaţional în urma lansării albumului „Funeral”. Adept al genului indie-rock, grupul Arcade Fire a reuşit să ajungă în topuri după lansarea celui de-al doilea album de studio, „Neon Bible”, editat în 2007.

Trupa a lansat cinci albume de studio şi trei EP-uri. Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o consistentă activitate live, susţinută de şase turnee. În 2017, a început turneul „Infinite Content”, care continuă şi în 2018.

Citește și
Protest chisinau
Protest cu mii de oameni, la Chișinău. Oamenii sunt nemulțumiți că mandatul primarului a fost invalidat

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult