Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Val de reacții la mesajul lui Iohannis după victoria României. Ironii la adresa președintelui: „Și astăzi ai ținut cu ei”

Mesajul președintelui Klaus Iohannis după victoria naționalei României în meciul cu Ucraina a stârnit un val de reacții în online, majoritatea ironice și critice la adresa șefului statului, având în vedere implicarea politică a României.

„Emoționantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare și mult succes în continuare! Hai, România!” a transmis luni pe Facebook președintele Klaus Iohannis, după ce echipa națională a României a învins Ucraina cu 3-0.

În majoritatea comentariilor la această postare, românii l-au „taxat” pe Iohannis, făcând referire la sprijinul „necondiționat” pe care l-a afirmat deseori Klaus Iohannis față de Ucraina, în condițiile războiului de agresiune pornit de Rusia, opinii politice care nu sunt pe placul tuturor conaționalilor.

„Spre deosebire de tine, echipa națională nu s-a lăsat călărită de Ucraina” i-a scris un internaut.

Citește și
Klaus Iohannis a votat, duminică, la liceul Jean Monnet
Klaus Iohannis: Europa se află în faţa unui război brutal de agresiune, neprovocat şi injust, iniţiat de Rusia

„În seara asta echipa ta a pierdut. Slava România!”

„Până și Putin s-a bucurat de victoria noastră!”

„Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”

„Să mi se usuce mâna cu care te-am votat de două ori!”

„La fel de emoționant a fost și momentul ăla în care în 30 de zile de la guvernare au fost eliminate pensiile speciale! Iar când am văzut ca e cool să fii comasat aproape mi-a dat o lacrimă! Emoționante momente, Klaus, foarte emoționante!”

„Ce mișto era dacă sărbătoream fără tine, PNL și PSD”

„Cred că și astăzi ai ținut cu Ucraina” sunt doar câteva dintre mesajele deloc măgulitoare adresate lui Klaus Iohannis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult