Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajele celor care l-au apreciat pe Andrei Gheorghe. "Mulţi au devenit oameni prin el"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care l-au preţuit pe Andrei Gheorghe, de la simpli ascultători, până la prieteni, sau foşti colegi, şi-au luat joi rămas bun.

Au scris mesaje de condoleanţe, au adus flori, şi au aprins lumânări, într-o galerie din Bucureşti, unde a fost expusă fotografia cunoscutului om de radio şi televiziune, apreciat pentru felul său rebel, dar şi pentru verticalitatea de care a dat dovadă.

O fotografie aşezată în centrul unei galerii de artă şi un filmuleţ cu imagini personale au ţinut loc de priveghi. În jurul portretului lui Andrei Gheorghe oamenii au aşezat flori şi lumină. Câţiva foşti colegi de radio au vrut să îşi ia rămas bun chiar între 13-14, intervalul orar care l-a consacrat pe Andrei Gheorghe la ProFM.

"Andrei, am venit la tine azi, 22 martie, ora 13:00, dar nu aşa ne-a fost vorba când am luat legătura ultimă dată. Acest 13-14 nu îmi place. Nu pot să accept. " A fost mesajul lăsat de o prietenă în cartea de condoleanţe.

"El era el şi atât. Mulţi oameni au devenit oameni prin el", spuneo ascultătoare. "Este pur şi simplu un spirit liber care a ajuns într-o lume mai bună şi noi trebuie să-l păstrăm în memorie".

Citește și
oana pellea
Oana Pellea, critici dure pentru cei care îl laudă pe Andrei Gheorghe

"Reprezenta un îndreptar al greşelilor, un om foarte cult, un om cinstit şi cel care spunea lucrurile pe nume".

Ascultătorii fideli spun că nu îl vor putea uita pe Andrei şi nici emisiunile lui de la radio. Pentru mulţi, Andrei Gheorghe a fost un exemplu de corectitudine, iar această calitate l-a făcut să fie iubit, chiar şi atunci când era arogant cu ascultătorii. A fost rebelul pe care îl admirau tinerii.

Oamenii pot merge şi mâine, la galeria Mobius, de pe Strada Mendeleev din capitală, pentru a-şi lua rămas bun.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult