Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Măsurile luate de polițiști în cazul scriitoarei agresate în zona Gării de Nord

Trei persoane au fost reținute, în urma incidentului care a avut loc miercuri seara în zona Gării de Nord, unde scriitoarea Doina Popescu Brăila a fost agresată de un grup de indivizi.

Atacatorii erau convinşi că ea răpeşte copii, pentru trafic de organe. 

În urma cercetărilor, un bărbat și două femei au fost reținuți sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violențe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentaţi magistraţilor.

Scandalul a izbucnit înainte de miezul nopţii, pe un bulevard din sectorul 1 al Capitalei, în apropiere de Gara de Nord.

Mai mulţi oameni au zărit o autospecială cumpărată recent din străinătate, cu însemne specifice ambulanţei. Potrivit anchetatorilor, înăuntru se afla o femeie, care dormea, şi care a fost agresată de cinci indivizi, ba chiar torturată, cu arsuri de ţigară.

Citește și
Doina Popescu Brăila
Femeia din Brăila, care îşi promovează cărţile într-o ambulanță, torturată în Capitală. De unde are mașina

Oamenii credeau cu tărie într-o aberaţie care a circulat, şi în trecut, printre oamenii creduli: cum că femeia din ambulanţă răpeşte copii, pentru trafic de organe. Nimic mai aberant, spun şi agenţii!

Femeia atacată a sunat la 112 şi a cerut ajutor, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii. Suspecţii au fost imediat identificaţi şi au fost conduşi la secţie pentru audieri. Acolo a ajuns şi victimă, care a primit îngrijiri medicale.

Între timp, în faţa secţiei de poliţie, s-au adunat peste o sută de persoane, care îi aduc femeii acuzaţii grave.

Victima s-a dovedit a fi scriitoarea Doina Popescu Brăila, iniţiatoarea turneului ''Ambulanța pentru literatură'' prin intermediul căruia îşi promovează cărţile în toată ţara.

De curând femeia şi-a scimbat microbuzul cu o maşină mai mare pe care noaptea o foloseşte pe post de dormitor. Noul microbuz nu este inscripţionat, dar are dungi portocalii asemenea unei ambulanţe şi numere roşii, provizorii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult