Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașini incendiate într-o parcare din Argeș. "Proprietarul a fost ameninţat"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Patru mașini au ars într-un incendiu violent produs vineri-noapte în parcarea unui bloc din Curtea de Argeș. Două aparțin aceluiași proprietar, care spune că a fost amenințat și crede că cineva a vrut să se răzbune.

Polițiștii și pompierii înclină să-i dea dreptate, mai ales că cele două mașini erau parcate în locuri diferite. Din cauza căldurii degajate, încă două vehicule au fost avariate.

În jurul orei 4 dimineaţa locuitorii unui cartier din Curtea de Argeş au fost alertaţi că ard maşinile din parcare: 3 s-au făcut scrum, una în proporţie de 20 la sută şi alte două au avut de suferit din cauza căldurii degajate.

"Ardeau foarte tare, eu am văzut de la apartament. Cam de 2 metri erau flăcările", a spus un martor. 

Focul ar fi fost pus intenționat

 

Citește și
Simulare la Targu Mures
Spitalul din Târgu Mureș, „luat cu asalt” de pompieri români și francezi: „Foarte complex”

Două dintre maşinile distruse aparţin aceluiaşi proprietar şi erau parcate în locuri diferite, fapt care întăreşte suspiciunea ca focul a fost pus intenţionat.

"Proprietarul celor două autorisme de la care a plecat incendiul zice că ar şti, din spusele lui, şi că a fost ameninţat", mai spune un bărbat. 

"Incendiul se manifestă cu flacără deschisă la mai multe autoturisme parcate diferit. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că focul a fost pus intenţionat”, a declarat căpitan Madalina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

"Cele două maşini erau parcate în locuri diferite, nu una lângă cealaltă, aveau câteva maşini între ele. Având în vedere că cele două autoturisme aparţin aceluiaşi proprietar, se vor desfăşura verficari fără a exclude nicio ipoteză de lucru”, a declarat agent şef principal Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi incendiere. Proprietarul celor două maşini le-a spus că a primit ameninţări, dar nu ştie de la cine.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult