Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maşini căutate de scafandri în râul Bistriţa. Cazul misterios pe care l-ar putea rezolva

Your browser doesn't support HTML5 video.

Misiune dificilă a militarilor de la ISU Neamţ, care au fost chemaţi să caute şi să scoată din apa două autoturisme. Maşinile au fost furate în urmă cu trei săptămâni din curtea unei firme.

Hoţii, şase la număr, au fost surprinşi atunci de camerele de supraveghere. Unul dintre autoturisme a ajuns la fier vechi, celelalte două într-un canal de fugă al râului Bistriţa. Suspecţii sunt acum în arest.

Luna trecută, camerele de supraveghere ale societăţii din Piatra Neamţ au filmat momentele în care hoţii forţează cu o rangă un geam şi apoi pătrund în sediu. Nu au luat de aici decât cheile de la maşini.

După ce au furat prima maşină, suspecţii au accidentat-o în localitatea Săvineşti. Apoi au dus-o la un centru de fier vechi. S-au întors la firmă şi au luat şi celelalte două autoturisme care rămăseseră. S-au plimbat în voie cu ele, apoi le-au împins într-un canal de fugă al Bistriţei. Acum, pompierii au fost chemaţi să le aducă la suprafaţă.

Adrian Rotaru - ISU Neamţ: „Este o misiune dificilă pentru scafandri datorită faptului că vizibilitatea în apă este 0. Apa este tulbure şi nu au vizibilitate.

Citește și
rechin
Scafandrii au înotat cu unul dintre cei mai mari rechini albi. Ar putea avea 50 de ani

Robert Costan - IJP Neamţ: “În albia canalului Bistriţa au fost identificate 2 autoturisme ce ar proveni dintr-un furt comis în cursul lunii martie a acestui an. La vremea respectivă poliţiştii au reuşit depistarea şi identificarea persoanelor bănuite de ecomiterea furturilor vorbim despre 6 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani”

Niciunul dintre cele trei autoturisme nu era asigurat pentru furt.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult