Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maşină oprită de poliţie în Sibiu. Câţi pasageri ascundea şoferul în remorcă

Poliţiştii rutieri din judeţul Sibiu au oprit în trafic un autoturism care tracta o remorcă, iar în urma verificărilor s-a constatat că în acestea se aflau 12 pasageri.

Poliţiştii rutieri aflaţi de serviciu în trafic, pe DN 7, în judeţul Sibiu, au oprit pentru control, în timpul unei acţiuni privind legalitatea transportului de persoane, un autoturism care tracta o remorcă. În urma verificărilor, ei au constatat că şoferul transporta 12 pasageri, scrie News.ro.

"Consecinţele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranţă la care s-au expus pasagerii şi în raport cu particularităţile de drum existente pe DN 7, drum naţional cu valori de trafic ridicate şi cu succesiuni de curbe periculoase", arată Poliţia Română.

Conform legislaţiei rutiere în vigoare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Persoanele respective intenţionau să ajungă în judeţul Vâlcea, dar au fost oprite de poliţişti până la identificarea unei alte variante de transport.

Citește și
copac peste autobuz
Furtună puternică în București, duminică seara. Un copac a căzut peste un autobuz în care se aflau mai mulți pasageri

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult