Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parchetul Militar anchetează accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode

Your browser doesn't support HTML5 video.

Parchetul Militar anchetează un accident în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe Valea Oltului.

Pe internet au apărut imagini cu mașina în care se afla acesta, depășind pe contrasens în mod repetat, înainte de tamponarea care a urmat.

Mașina în care se afla Ministrul Transporturilor, condusă de un ofițer SPP, a fost filmată pe drumul dintre Pitești și Râmnicu Vâlcea.

În imagini se vede cum șoferul intră de mai multe ori pe contrasens, pentru a depăși alte autoturisme, ca și cum ar fi foarte grăbit. La scurt timp, mașina s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, și s-a oprit intr-un gard.

Imagini cu maşina ministrului Lucian Bode care circulă mult pe contrasens au fost surprinse de unul dintre cei depăşiţi în trafic.

Citește și
accident
Un șofer a murit după ce a adormit la volan și a intrat într-un TIR

 

”Accident ministru Bode - Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, a scris cel care a postat imaginile online.

Lucian Bode a fost rănit ușor, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, drept urmare nu a fost transportat la spital.

Am încercat, miercuri, să îl contactăm pe ministru, dar până acum nu a răspuns solicitării noastre. În urma accidentului, șoferul său a rămas fără permis.

Ancheta a fost preluat de Parchetul Militar, pentru că la volan se afla un angajat al SPP.

Întrebat i se pare normal ca un demnitar să se folosească de poziţia pe care o are pentru a se deplasa în maniera în care automobilul în care se afla a circulat, premierul Ludovic Orban a replicat: “Depinde de situaţia în care se găseşte”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult