Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașină de Poliție avariată de un șofer fără permis, vizat de un mandat european de arestare

Un șofer fără permis de conducere, vizat de un mandat european de arestare, a fost urmărit în două judeţe după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalele poliţiştilor.  

Șoferul este un tânăr de 25 de ani din judeţul Vrancea care nu a oprit la semnalele agenţilor de circulaţie. Acesta a fost urmărit de maşinile poliţiei.

Pentru oprirea şoferului fugar, agenții au folosit şi armamentul din dotare și au tras în pneurile autoturismului.

Şoferul a fost găsit ulterior pe raza judeţului Galaţi, iar anchetatorii au descoperit că nu avea permis de conducere şi pe numele lui era emis un mandat european de arestare.

Potrivit IPJ Vrancea în data de 2 noiembrie, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au făcut  semnal de oprire pentru un autovehicul, care circula pe raza comunei Homocea, însă şoferul acestuia nu a oprit, avariind autospeciala de poliţie.

Citește și
scandal parcare pitesti
Scandal într-o parcare din Pitești. Un șofer a încercat să dea cu mașina peste o persoană cu care s-a certat în trafic

Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea acestuia, pe raza judeţelor Vrancea şi Galaţi, fiind trase şi focuri de avertisment, în plan vertical, precum şi asupra pneurilor autoturismului

„Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost depistat ulterior de către poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie Vrancea şi Galaţi, pe raza judeţului Galaţi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere, iar pe numele lui exista un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului", se mai arată în comunicatul IPJ Vrancea citat de news.ro. 

În cauză a fost deschis dosar penal, în care se face cercetări spentru  conducere fără permis şi distrugere.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult