Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașină accidentată grav în Alba, fără nicio persoană în interior. Descoperirea șocantă făcută de polițiști după câteva ore

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă la Poliția Județeană Alba, după ce agenții care au ajuns în locul în care s-a petrecut un accident rutier nu au văzut șoferul.

Omul fusese azvârlit din vehicul. Abia după patru ore, un localnic a anunțat la 112 că în apropierea autoturismului este un cadavru. Din nefericire era vorba despre cel care se afla la volan, un tânăr de 20 de ani.

Primul apel la 112 a fost înregistrat vineri dimineață la 4 și 20 de minute. Polițiștii din Sebeș au fost anunțati că o mașină a ajuns într-un șanț pe strada 1 Mai din Petrești.

Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: „Echipajul mixt, format din polițișt și jandarm, deplasat la fața locului, a efectuat verificări fără a fi identificată vreo victimă sau martori, polițiștii deplasându-se inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale”. După aproape patru ore, un localnic a anunțat tot la 112 că în apropierea mașinii răsturnate a văzut cadavrul unui tânăr.

Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: „A fost găsit într-o zonă cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 12 metri”.

Citește și
ambulanta
Accident grav între un microbuz şcolar şi un autoturism. Doi elevi au ajuns la spital

Claudiu Florea, șefa Biroului Rutier Sebeș: „A părăsit partea carosabilă a sensului de mers, ieșind în afara părții carosabile, răstunându-se, ulterior fiind proiectat în afara autoturismului la o distanță de aproximativ 10 metri. Acesta a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viața”.

Localnic: „Când am trecut eu la ora 7 nu era nimeni."

Familia șoferului este în stare de șoc.

Rudă: „Se poate să îl fi aruncat din mașină, dacă poliția îl căuta de la început în zonă îl găsea”.

Legiștii vor stabili cauzele decesului dar și ora aproximativă. Rămâne de văzut dacă tânărul de 20 de ani ar fi putut fi salvat în cazul în care era găsit mai repede de echipajul poliției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult