Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Masă de Crăciun cu mâncăruri tradiționale românești, la Ambasada Britanică din București. Au dat noroc cu chiftele VIDEO

Ambasada Britanică la Bucureşti a organizat de Crăciun o masă cu mâncăruri tradiţionale româneşti pentru diplomaţii britanici.  

”Ce ar fi Crăciunul românesc fără mâncare tradiţională”, arată reprezentanţii Ambasadei Britanice la Bucureşti, luni, într-o postare pe Facebook.

Aceştia adaugă că a avut loc o masă pentru diplomaţii britanici, fiind servite mai multe mâncăruri tradiţionale, precum sarmale, salată de vinete şi zacuscă.

În imaginile postate de ambasadă se poate vedea o prezentare succintă a bunătăților servite, iar la un moment dat se dă noroc, în glumă, ciocnind două chiftele.

Sarmale, salată de vinete și zacuscă, servite de Crăciun diplomaților britanici

”Ce este un Crăciun românesc fără mâncarea tradițională care se potrivește atât de bine? Anul acesta am fost încântați să ne lansăm într-un proiect unic care sărbătorește moștenirea noastră culturală și promovează imersiunea culturală în timpul sezonului festiv.

Citește și
Centrul european de instruire F-16
Rusia amenință România și alte două state NATO. Mesajul dur lansat de Ambasada rusă la București

Am găzduit o mică masă pentru diplomații noștri britanici, prezentând o gamă variată de mâncăruri tradiționale, cum ar fi sarmale, salată de vinete și zacuscă.

Care este felul tău tradițional de mâncare preferat de Crăciun?”, scrie în postarea ambasadei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult