Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturia unor săteni din Argeş care s-au luptat cu ursul cu topoarele. "M-am trântit cu el"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Experiență terifiantă pentru doi săteni din Mălureni, Argeș. Bărbații, ambii trecuți de 60 de ani, au fost atacați de un urs în timp ce se aflau în pădure.

Unul dintre ei a încercat să se apere cu un topor, dar atât el, cât și tovarășul lui au fost grav răniți. În final, animalul a fugit.

Cei doi abia intraseră în pădure, să caute lemne, când dintr-un tufiș a apărut o ursoaică. Animalul l-a apucat de cap pe unul dintre bărbaţi, iar celălat, care avea în mână un topor, a început să lovească sălbăticiunea, în încercarea de a-l salva pe prietenul lui. Chiar și așa, animalul nu s-a speriat de riposta oamenilor și i-a atacat și mai furios. Într-un final, ursoaica a dispărut în pădure.

“M-am trântit cu el. Eu şi cu încă un coleg. I-am dat un toporaş şi s-a întors încă o dată şi încă o dată. Până la urmă a fugit. Dacă eram singur, mă făcea praf”, spune bărbatul.

„Păi prima dată l-a atacat pe băiatul din faţă. Avea un topor, a dat în el, am dat şi eu”, spune celălalt protagonist al incidentului

Citește și
Vacanță terifiantă pentru doi adolescenți. S-au trezit cu un urs înfometat în bucătărie
Un urs a intrat peste doi tineri în casă și a început să le golească frigiderul

Cei doi bărbați nu aveau telefoane mobile asupra lor, așa că unul dintre ei s-a târât până în sat să dea alarma. Victimele au fost duse, în grabă, la spitalul judeţean de urgenţă din Piteşti cu plăgi muscate şi zgârieturi. Medicii au constatat că au fost răniți în zone vitale și spun că au avut mare noroc să scape cu viață.

Autorităţile au lansat şi un mesaj Ro-Alert către oamenii din zonă, avertizându-i ca un urs periculos este în pădurile din preajmă. Jandarmii trimiși la locul atacului nu au mai găsit fiara.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult