Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marius Ancuța, cunoscutul comentator de snooker, a murit la vârsta de 50 de ani

Marius Ancuța, cunoscut comentator de snooker, a murit la vârsta de 50 ani. Marius Ancuța a avut activitate susținută pentru popularizarea acestui sport în România.

Marius Ancuța a comentat cele importante evenimente din snooker pentru Eurosport și, de altfel, colegii lui au fost cei care au anunțat încetarea lui din viață printr-un mesaj pe Facebook.

”Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.

Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter! - Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România

Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea celui care ne-a făcut să îndrăgim un sport așa cum nu vom mai putea vreodată. Îți mulțumim, ție „Mare Amator” pentru tot! Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente grele.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult