Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un șofer violent a demarat în trombă de lângă polițiști și jandarmi, în București. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Oprit de polițiști după ce încălcase mai multe reguli de circulație, un șofer a demarat în trombă, miercuri seara, cu toate că mașina lui era înconjurată de oamenii legii, în Sectorul 4 din București.

Șoferul a reușit să scape de polițiști și de jandarmii care veniseră în ajutor și a fost la un pas să lovească mai mulți oameni, care traversau în acel moment strada.

În fuga lui disperată, bărbatul a lovit două mașini care îi stăteau în cale. În scurt timp, mașina lui a fost găsită abandonată. Acum poliţiştii încearcă să îl identifice şi riscă ani buni de închisoare pentru ce a făcut.

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care incălcase mai multe reguli de circulație, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Cu agentul de la rutieră lângă el, cerându-i să coboare din bolidul de lux, șoferul a încercat să fugă. Era însă blocat de o dubă și mai multe autoturisme.

În timp ce șoferul încerca disperat să își facă loc, patru jandarmi au încercat să îl oprească încercând să-i spargă geamul, însă fără succes.

Bărbatul a demarat în trombă și, după ce a lovit două autoturisme, a reușit să fugă. Șoferul a fost la un pas să lovească și pietonii care traversau strada în acel moment.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, în apropiere.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult