Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Manevra care i-a adus moartea unui șofer. Cei doi copii ai săi, aflați în mașină, au amnezie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit cumplit și pentru un șofer de 46 de ani din Maramureș. Bărbatul se afla în mașină cu cei doi copii ai săi, iar într-o curbă s-ar fi angajat într-o depășire.

Dar nu a mai controlat autoturismul și a izbit violent un copac. Omul nu a mai putut fi salvat de medicii veniți la fața locului, care i-au preluat pe cei doi minori. Ei au suferit răni ușoare, dar nu își mai amintesc ce s-a întâmplat.

Cumplitul accident care a îndoliat o familie a avut loc pe Drumul Naţional 18, în apropiere de staţiunea Mogoșa din Maramureş. Într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul ar fi intrat într-o depăşire, a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a oprit într-un copac de pe marginea şoselei. În autoturism se aflau şi cei doi copii ai bărbatului, în vârstă de 13, respectiv 16 ani.

Șofer: "Eram în trafic şi am văzut maşina într-un copac. A venit dispre lacul Bodi cu viteză şi a intrat în copac."

Martor: "Pe copii îi scosese afară. Viteză mare, căuta să depăşească şi aici i-a dat drumul. Să depăşească una care mergea în acelaşi sens şi nu a mai reuşit să se redreseze."

Citește și
ambulanta
Pacientă rănită când era transportată la spital. Ambulanța s-a ciocnit cu un troleibuz

Impactul a fost unul extrem de puternic, iar conducătorul auto de 46 de ani a murit pe loc. Băieţii lui au suferit răni uşoare şi au ajuns în grijă medicilor, care spun că minorii suferă de amnezie temporară, dar se află în afara oricărui pericol.

ISU: "Am găsit 3 victime din care una decedata, celelalte două au fost predate colegilor de la SMURD şi transportate la spitalul din Baia Mare."

Potrivit primelor date, şoferul circula cu viteza extrem de mare. Poliţiştii continua cercetările în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult