Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mamă și fiu din Brașov, duși la spital în stare gravă. Bărbatul a fost rănit cu un cuțit, iar femeia, lovită de tren

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident învăluit în mister între o profesoară de matematică din Brașov și fiul ei de 34 de ani. Cei doi au ajuns la spital în stare gravă. Bărbatul, rănit cu un cuțit, iar mama lui, lovită de tren.

Deocamdată nu se știe exact cum s-au derulat faptele, iar anchetatorii asteaptă ca victimele să-și revină, să le poată interoga.

Era 6 dimineața când bărbatul de 34 de ani a sunat la 112 și a anunțată că e grav rănit. N-a apucat să spună dacă fusese victima unei agresiuni sau dacă și-a făcut singur rău.

Steluța Coțiu - director medical Ambulanță Brașov: „Plăgi la nivelul abdomenului, antebraț și mână stângă. Nu a putut să dea detalii, era singur, aflat la domiciliu."   Gravitatea rănilor a făcut ca pacientul să fie dus direct în sala de operație. Între timp, a ajuns la spital și mama lui, tot rănită.

Romeo Boancă - medic primar medicină de urgență: „Mama a ajuns la 09:48, după un accident feroviar.”    Femeia, în vârstă de 60 de ani, fusese găsită inconștientă la o jumătate de kilometru de casă, lângă calea ferată. Fusese lovită de tren, iar martorii spun că încercase să se sinucidă.    Ciprian Sfreja - purtător de cuvânt ISU Brașov: „I s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului de către personalul medical, iar ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Brașov.”   Vecinii au fost șocați să afle că atât mama, cât și fiul ei sunt la spital. Nu știau ca între cei doi să existe probleme, deși mai auzeau uneori certuri în apartamentul lor. Vecin: „Era o doamnă foarte cumsecade. Știu că doamna e profesoară, știu că veneau foarte mulți copii la dânsa, de medita copiii.” Vecin: „Am văzut două mașini de pompieri SMURD, una de descarcerare și una stil ambulanță, venind din zona asta.”   Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întamplat între mamă și fiu, iar pentru asta au cercetat în amănunt locuința lor. Așteaptă acum ca victimele să-și revină, ca să poată da declarații.

Citește și
liviu si familia
Povestea emoționantă a lui Liviu, lovit de un bolovan în Cheile Bicazului. "Copiii nu își recunoșteau tatăl fizic”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult