Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mamă și fiică găsite fără suflare în casă de o vecină. Cele două ar fi murit intoxicate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-o familie din județul Cluj. Două femei, mamă și fiică, au fost găsite în casă fără suflare, cel mai probabil intoxicate cu monoxid de carbon.  

O vecină a descoperit trupurile neînsuflețite, dar medicii chemați de urgență nu au mai putut face nimic.

Cele două - mamă și fiică în vărstă de 65, respectiv 90 de ani - au fost găsite pe pat, fără viață. Bătrâna stătea în comuna Luna, iar fiica acesteia venise în vizită pentru câteva zile.

Cum temperaturile pe timp de noapte încă se mențin scăzute, locuința era încălzită cu o sobă pe gaz. Din cauza hornului necurățat s-ar fi ajuns la o asemenea tragedie.

Bărbat: „Atâta știu - că s-au asfixiat de la gaze. Eu când am venit aseară să închid găinile erau aici multe mașini. Dumnezeu să le ierte. Chiar acuma de sărbători”.

Citește și
miel negru in Japonia
„Este un act barbar”. Trei bărbați au sacrificat o oaie într-o casă, la malul mării, în Franța

R: Cu ce se încălzeau?

Bărbat: „Aragaz și sobă. Chiar e dezastru”.

Bătrâna de 90 de ani locuia singură însă deseori era vizitată și ajutată de fiică. Oamenii din sat spun că femeia de 65 de ani locuia în oraș și ar fi trebuit să plece încă de la începutul săptămanii, însă a preferat să mai stea alături de mamă încă pentru câteva zile.

Cele două au fost găsite de o altă vecină care a simțit miros puternic de gaz. Îngrozită, biata femeie a sunat la 112. Din nefericire, medicii au declarat decesul.

Intoxicația cu monoxid de carbon este o primă ipoteză luată în calcul de către anchetatori în acest caz.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult