Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mama Luizei Melencu este convinsă că fiica ei este în viață. "Este o rețea care este acoperită"

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce a studiat aproape toată ziua dosarele de la DIICOT, mama Luizei Melencu este încrezătoare că fiica ei este încă în viață.

De altfel, avocata familiei a spus că amănuntele furnizate de Dincă se vor modifica, pentru că nu este un tip consecvent în declarații.

Cazul Luizei Melencu, fata care a dispărut în luna aprilie după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal, ridică în continuare semne de întrebare. Mama Luizei îşi păstrează încă speranţa vie ca fata ei este încă în viaţă...

Mama Luizei: "Chiar mi-a fost greu. Mi-e greu să cred că acest dosar este instrumentat de către DIICOT central. V-am spus, opţiunea mea este că nu este moartă."

Avocata acuză procurorii că nu au reuşit să administreze în mod complet probaţiunea şi că ar trebui întocmită o cerere de suplimentare a probelor.

Citește și
Gheorghe Dinca, Caracal
Complicele lui Gheorghe Dincă rămâne în arest preventiv

Carmen Ogășanu: "Se vorbeşte de trei locaţii de depunere a resturilor umane, dar organele în drept, IML-ul, a analizat doar două şi cea de-a treia locaţie nu au analizat-o, de multe ori procurorii au respins cererile de probațiune fără nicio justificare corectă."

Familia îndurerată, dar şi avocatul care o apără, sunt de părere că este alcineva implicat în acest caz.

Reporter: Ce vi s-a părut cel mai suspect în dosar? Avocată: Faptul că Dincă a fost favorizat şi e clar că nu a acţionat el singur sau doar cu acest Fane. Dincă este un pion într-o reţea de trafic cu carne vie.

Reporter: Credeţi şi dumneavoastră că este altcineva implicat? Mama Luizei: La nivel înalt. Este o rețea care este acoperită.

În acest moment, anchetatorii au un al doilea suspect, care este acuzat că ar fi violat-o pe tânăra chiar în casa lui Dinca. Ambii sunt arestați preventiv.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult