Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mama gemenilor morţi în Ploieşti, după ce au căzut de la etajul 10, riscă să rămână şi fără cel de-al treilea copil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mama celor doi frați gemeni, în vârstă de doi ani, care au murit în urmă cu doua săptămâni, după ce au căzut, pe rând, de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, ar putea rămâne și fără cel de-al treilea copil.

Direcția pentru Protecția Copilului Prahova a cerut instanței să o decadă din toate drepturile părintești.

Băiatul rămas în viață, care are 5 ani, se află acum în grija rudelor din partea tatălui. Mama lui este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Acuzațiile i se aduc după ce, în urma cu două săptămâni, și-ar fi lăsat copiii mai mici nesupravegheați, iar aceștia s-au urcat pe o măsuță și au căzut pe fereastra deschisă.

Femeia a declarat inițial că, în acest timp, ea făcea curățenie într-o altă cameră, dar afirmațiile ei sunt contrazise de un live făcut pe Facebook.

Citește și
mama Ploiesti
Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 făcea LIVE pe Facebook în acel moment

În imaginile înregistrate, se vede că, la ora la care fetița și băiețelul de doi ani au căzut, mama lor asculta muzică și fuma, lungită în pat alături de copilul mai mare.

În fundal se aud sirenele ambulanțelor venite pentru cei doi copii, iar live-ul se întrerupe când cineva bate puternic la ușă, probabil pentru a anunța tragedia.

Apropiați ai femeii au declarat, ulterior, că ea își neglija copiii, iar numeroasele sale apariții pe Facebook și TikTok sugerează același lucru.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult