Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mama elevului din Târgu Mureș care și-a lovit diriginta a contestat exmatricularea fiului. Băiatul e în arest la domiciliu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mama elevului de 15 ani din Târgu Mureș care și-a lovit diriginta a contestat măsura exmatriculării. Pe de altă parte, magistrații au decis ca adolescentul să fie cercetat în arest la domiciliu.

La începutul săptămânii trecute, cei din conducerea liceului din Târgu Mureș au decis într-o ședință de consiliu exmatricularea elevului, cu dreptul de a se înscrie într-o altă unitate de învățământ anul școlar viitor.

Mama băiatului a depus contestație în termenul legal de 5 zile și urmează ca liceul să îi dea un răspuns.

În tot acest timp, în dosarul penal deschis pe numele adolescentului, magistrații au decis ca băiatul să rămână în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. El este cercetat pentru lovire și tulburarea liniștii publice.

Elevul în clasa a 8-a a început scandalul chiar în sala de clasă, și-a insultat profesoara și a început să fumeze la ore. După ce a fost chemată poliția la școală, și mama elevului a fost amendată cu 500 de lei, băiatul s-a enervat, și-a lovit diriginta și a fost reținut.

Citește și
elevi
Elevul de la Colegiul „Alexandru Papiu Ilarian” din Mureș, care şi-a lovit diriginta, a fost exmatriculat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult