Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mai mulți indivizi s-au luat la bătaie cu furci și topoare într-un sat din Brașov. Care ar fi fost motivul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă în satul Cața din județul Brașov, după un scandal uriaș în care mai mulți indivizi s-au luat la bătaie cu furci și topoare.

Conflictul ar fi pornit după ce câțiva tineri au vrut să intre într-un local, dar nu au fost primiți pentru că, acolo, era o petrecere privată. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii publice, dar va fi dificil să stabilească cine sunt victimele și care sunt agresorii, pentru că toată lumea a lovit pe toată lumea. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din sat se văd câțiva tineri care merg la ușa barului, puțin după ora unu noaptea. Nemultumiți că nu au fost primiți înăuntru, s-au înarmat cu bâte, topoare și furci, aduse cu o mașină, la fața locului. Apoi, au năvălit peste petrecăreții care voiau să plece acasă.

Ce spun localnicii

Femeie: „Era o petrecere, nu le-am dat voie să intre că aveam petrecere privată și au început cu bătaie, să rupă geamuri, ușa, și invitații au ieșit afară”. Oamenii povestesc că a fost o bătaie generală, unde fiecare a lovit, dar a și încasat. Bărbat: „S-au bătut cu secure cu furci, aici, la barul ăsta. Erau destui. Au fost vreo șase, șapte oameni pe unul singur”. În toiul nopții, câțiva dintre cei implicați în bătaie au năpustit și în gospodăria unui localnic, aflată peste drum de bar. Bărbat: „A lovit cineva poarta. A vrut cineva să tragă din poartă, să rupă un lanț, să meargă încolo, să se bată”. Femeie: „Nu, niciodată, e un copil atât de bun, nu făcea probleme la nimeni”. Până au ajuns polițiștii, bătăușii se împrăștiaseră deja. Doar două persoane mai erau la fața locului, dar au refuzat să ofere amănunte despre cele petrecute. Anchetatorii au deschis, totuși, un dosar penal și speră să lămurească cine se face vinovat de scandalul care a tulburat tot satul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult