Modifica setarile cookie
Toate categoriile

MAI îi mulțumește câinelui care l-a găsit pe autorul dublei crime din Satu Mare în doar 4 ore

Ministerul de Interne a publicat un mesaj în care îi mulțumește câinelui de urmă care a reușit să îl găsească în doar 4 ore pe autorul dublei crime din Satu Mare.

Potrivit MAI, acesta nu este primul caz rezolvat de Teba, care în urmă cu un an i-a ajutat pe polițiști să îl găsească pe autorul unui triplu omor.

"Mulțumim, TEBA! Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal. TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor!

Mulțumim, TEBA! Felicitări, Zoltan Bandi pentru modul cum îți antrenezi și cum ai grijă de acest fantastic câine polițist!", este mesajul publciat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Două femei de 54 şi 63 de ani, vecine şi prietene, au fost ucise în bătaie şi încuiate în casă, marți, într-o localitate din judeţul Satu Mare. 

Citește și
Marin Pinte
Cine este bărbatul care le-ar fi ucis pe femeile din Satu Mare. A fost eliberat prin recursul compensatoriu

Datorită unui câine de urmă, anchetatorii au ajuns până la casa celui mai bun prieten al suspectului de crimă.

În cursul serii de miercuri, a fost reţinut un bărbat în vârstă de 42 de ani, care făcea şi el parte din cercul de suspecţi, după mai bine de 24 de ore de la dublă crimă ce a îngrozit comunitatea din Bârsău de Sus.

Individul, vecin cu cele două femei, urmează să fie dus în fața magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă.

În seara în care au fost omorâte cele două femei, individul băuse cu amicul său în casa acestuia. Conform unor surse din anchetă, pe hainele suspectului s-ar fi găsit urme de sânge, iar testele ADN vor arăta de unde provin. Cele două femei, au fost ucise în bătaie, spun medicii legişti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult