Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lumini aprinse la Timişoara, în semn de preţuire pentru cei care luptă cu noul coronavirus

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momente impresionante aseară în Timișoara. Zeci de pompieri, jandarmi și polițiști au mers în fața Spitalului de Boli Infecțioase și au aprins luminile autospecialelor în semn de mulțumire și apreciere pentru medici.

La Sibiu, un tânăr a hotărât să facă un gest aparte care să-i marcheze majoratul. A donat sânge și a vrut ca exemplul lui să fie urmat de cât mai mulți oameni.

Zeci de pompieri, jandarmi și polițiști au mers aseară în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara și au aprins luminile autospecialelor în semn de mulțumire și apreciere pentru medicii care până acum au vindecat peste 100 de pacienți cu coronavirus.

În curtea Spitalului Județean din Timișoara, zeci de medici au format o inimă din lumini și lanterne. Este un semn al speranței, spun cei care sunt alături de pacienți zi și noapte.

Scene emoționante și la Sibiu, unde un tânăr care a împlinit 18 ani s-a gândit să-și celebreze majoratul donând sânge, de care este mare nevoie în aceste zile.

Citește și
muncitori
VIDEO. Englezii s-au mobilizat împotriva Covid-19. Construiesc un spital în 9 zile

Tânărul le-a oferit câte o bomboană de ciocolată asistentelor de la centrul de transfuzie.

Patrick Mitroi: "Sunt foarte fericit că am ajuns să donez chiar de ziua mea, consider că este un prim act de responsabilitate, de maturitate pe care îl putem face absolut toți și le recomand absolut tuturor tinerilor care împlinesc vârstă de 18 ani și au posibilitatea să ajungă la un cenru de donare, să-și sărbătorească majoratul exact ca mine”. În perioada pandemiei, nevoia de donatori de sânge este și mai mare decât de obicei, iar cadrele medicale au făcut un nou apel la solidaritate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult