Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cununia lui Ianis Hagi și aleasa inimii lui, în imagini. Elena a strălucit într-o rochie roșie până în pământ | FOTO și VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ianis Hagi este de acum bărbat la casa lui. Tânărul fotbalist s-a căsătorit în ziua de Crăciun cu iubita sa, Elena. Petrecerea de cununie a fost organizată într-un club din nordul Capitalei.

Cei 300 de invitați care le-au fost alături mirilor au cântat și au dansat până spre dimineață.

Într-un cadru de poveste, înconjurați de familie și prieteni, Ianis și Elena și-au arătat iubirea și grija unul altuia. Petrecerea de logodnă și cununie a avut loc într-un club din nordul Capitalei.

Îmbrăcată într-o rochie roșie până în pământ, Elena a strălucit la brațul lui Ianis. La rândul său, mirele și-a asortat la costumul negru o floare roșie ca cele din buchet.

Ianis și Elena: „Cununia civilă este ceva unic, ceva ce mi-am dorit de mic copil să îmi găsesc jumătatea, și mi-am găsit-o. Am două familii care ne-au susținut necondiționat. Ne iubim, ne respectăm, ne susținem reciproc, asta e cel mai important”.

Citește și
ianis hagi
Ianis Hagi promite că România se va bate de la egal la egal cu orice echipă la EURO 2024: „Vrem să ne calificăm”

Elena Hagi: „Sunt foarte emoționată, foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea și sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”.

Și părinții celor doi au defilat în ținute de gală. Socra mică a purtat o rochie roșie, acesorizată cu pietre mari pe umeri, în timp ce soacra mare a strălucit din cap până în picioare.

Cu un zâmbet larg, Gică Hagi abia și-a stăpânit emoțiile. A încercat, însă să facă glume.

Gică Hagi: „Dovadă că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii, important că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul, bucurie. Suntem fericiți și sperăm că și ei. Au făcut un pas înainte în viață și să fie responsabili și să se iubească amândoi, să împartă lucrurile cum trebuie”.

Petrecerea a ținut până în zori, iar invitații au dansat cât i-au ținut picioarele. Între aceștia, și cei din familie: Kira Hagi, Gică și Nicolas Popescu și, nu în ultimul rând, Gigi Becali. Ianis a antamat trupa de muzică machedonească Pindu, care a cântat și la nunta Simonei Halep.

Entuziasmat, Gigi Becali a luat microfonul și a început să cânte.

Prezenți la petrecere au fost și colegii de la Națională, așa că Ianis a dorit să se intoneze imnul României.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult