Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lista „zonelor roșii”. Românii întorși din aceste regiuni vor intra automat în carantină

Autoritățile române au publicat lista localităților și regiunilor pentru care se instituie măsura carantinei sau auto-izolării la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile, față de cetățenii care ajung în România din aceste zone.

 

Prin urmare, persoanele care vin din zona roşie intră în carantină timp de 14 zile, în spaţii special destinate în acest scop, imediat după revenirea în România.

Zona roșie:

China continentală: Provincia Hubei (inclusiv orasul Wuhan), Orasele Wenzhou, Hangzhou, Ningbo,Taizhou din Provincia Zhejiang

Italia: Regiunea Lombardia (Localitățile Codogno, Castiglione d'Adda, Casarpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo și San Fiorano) și Regiunea Veneto (Localitatea Vo Euganeo)

Coreea de Sud: Orașul Daegu și regiunea Cheongdo

Citește și
Coronavirus în Iran. 77 de morţi şi peste 2.300 de cazuri de infecţie
Coronavirus în Iran. 77 de morţi şi peste 2.300 de cazuri de infecţie

De asemenea, persoanele care vin din zona galbenă intra în auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, imediat după revenirea în România.

Zona galbenă:

Alte provincii și oraşe din China continentală Alte localităţi din Regiunea Lombardia şi Regiunea Veneto Regiunea Emilia-Romagna Alte regiuni şi localităţi din Coreea de Sud Iran

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult