Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Limuzină de lux distrusă după un accident, în Timișoara. Șoferul susține că a fost șicanat în trafic

Un tânăr din Timișoara și-a distrus complet limuzina de lux, duminică după amiază, după ce a intrat cu viteză într-un copac. Șoferul susține că a fost șicanat în trafic.

Potrivit tion.ro, șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului și a intrat din plin într-un pom. La fața locului au fost chemate de urgență echipaje de ambulanță și poliție, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit, accidentul fiind clasificat ca tamponare.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Potrivit locuitorilor din zonă, strada este cunoscută șoferilor cu vechime pentru numărul mare de accidente care se produc aici, ori din cauza vitezei, ori din cauza neacordării de prioritate, însă, până acum, autoritățile locale nu au luat nicio măsură pentru limitarea riscurilor.

Șoferul de 27 de ani a povestit polițiștilor și medicilor că a ieșit din parcarea unui magazin și a fost șicanat în trafic de șoferul unui Audi, care a frânat în fața sa brusc. Pentru a evita accidentul, tânărul a tras de volan și a intrat în pom.

Citește și
accident
Tânărul de 16 ani care a condus beat și a provocat 3 accidente, arestat pentru 30 de zile

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult