Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Legiștii au stabilit cauza morții tânărului dintr-o frizerie. Ce arată necropsia

Tânărul care a murit fulgerător pe un scaun într-o frizerie din Târgu Jiu a făcut infarct, susțin medicii care au efectuat necropsia, relatează Pandurul. 

Sfârșit fulgerător pe 14 februarie pentru un bărbat de 35 de ani din Târgu Jiu. Omul a murit la scurt timp după ce s-a așezat pe scaun la o frizerie din oraș

„Deși nu avem un raport scris al necropsiei, putem să vă aducem la cunoștință că pacientul de 35 de ani era un pacient cu o afecțiune cardiacă preexistentă. A suferit un infarct miocardic acut”, a spus Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu, relatează Pandurul

Alex a decedat la scurt timp după ce s-a așezat pe scaun, în frizerie, în timp ce se pregătea să se tundă. 

„Spuse că îi rău, îl puseră băieţii jos şi gata”, povesteşte un martor. "Nu am mai pomenit aşa ceva".

Angajaţii frizeriei au sunat de urgenţă la 112 şi la faţa locului au ajuns imediat medicii.

Dr. Maria Boncea - Ambulanţa Gorj: "La sosirea noastră tânărul era în stop cardiorespirator, am început imediat manevrele de resuscitare, ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, am declarat decesul."

Poliţiştii au început o anchetă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult