Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Laura Codruța Kovesi a fost așteptată de susținători cu flori și mesaje la aeroport. FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Laura Codruța Kovesi a fost așteptată de presă dar și de mai mai mulți susținători, miercuri, la sosirea pe aeroportul Henri Coandă.

Oamenii au venit cu flori și mesaje pentru fosta șefă a DNA, actuala candidată la funcția de Procuror European. Kovesi s-a întors în țară după audierea de marți din comisiile CONT și LIBE din Parlamentul European.

Comisia pentru libertăţi civile din Parlamentul European (LIBE) a decis miercuri prin vot secret să propună numele Codruței Kovesi pentru funcția de procuror-șef european.

Kovesi a obținut 26 voturi în comisia pentru libertăți civile și justiție! Ea este urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, a anunţat Comisia de libertăţi civile (LIBE).

Citește și
Augustin Lazar, Klaus Iohannis
Iohannis a văzut rezultatele votului pentru Kovesi pe telefonul procurorului general. VIDEO

De asemenea, Kovesi a obţinut marţi seară cele mai multe voturi, 12, în Comisia pentru control bugetar (CONT) a Parlamentului European. Ea a fost urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 11 voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, potrivit biroului de presă al Parlamentului European.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult